Nejnovější recenze ze sekce Outdoorové nádobí
- nerez
- dobře se otvírá a zavírá
- materiál odpovídá ceně
- sada není těžká
- leštěný nerez
Díly do sebe dobře zapadají a dobře se skládá. Více by se mi líbilo, kdyby ešus byl z kartáčovaného nerezu.
- Hurá! Už nemusím žrát ze země!
BANQUET 7d kempingová sada Store Line
Přidáno: 19. července 2024
(naposledy upraveno 19. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Nerez
- Menší ešus se s uchem nevejde do většího..je to celé zkřivené.
Kvalitní zpracování, dostatečný objem, přitom složitelný do malých rozměrů. Obsahuje víčko, což je vemi přínosné při cestování, kdy nemáte možnost si kalíšek od prachu a dalších nečistot, které by se do něj dostali při přenášení, opláchnout.
- Váha
- Materiál
Objem 0,6l je počítán u obou částí setu současně. A to opravdu až po okraj. Kupoval jsem pro malého syna, kde velikost produktu vyhovuje. Pro dospělého velice malé.
- Lehký
- Skladný
- Snadno omyvatelný
- Skladne, plast vypadá bytelně,
lehké a praktické
- Pro větší prsty příliš úzké zavírací spony.
Výborné
Super vyrobek
Kvalitní výrobek
- lehká, kompaktní, skladná
- vodotěsná
- variabilní
- obtížná manipulace a plnění
- spodní oranžová podložka často nedrží
- víčka kořenek je třeba přidržovat
Nezabere skoro žádné místo a koření zůstane krásně v suchu. Objem miniaturní, pokud kořeníte málo nebo vám to stačí tak na dvě jídla, v pohodě, jinak zvažte větší variantu. Hlavně se ale nepouživá tak snadno, jak byste asi chtěli.
Ta spodní podložka je jen nacvakávací a ráda se sama odděluje. Tím, že víčka u jednotlivých kořenek jsou napůl děrovaná, tak se koření často dostane do toho meziprostoru. Navíc víčka je potřeba při kořenění přidržovat, aby nevypadla spolu s celým obsahem. Produkt se mi líbí, ale je to nedomyšlené.
- Super
- Uvidí se co to vydrží
- Možná cena za kus plastu 213,-
BANQUET 7d kempingová sada Store Line
Přidáno: 9. července 2024
(naposledy upraveno 9. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- První ešus mi přišel se zlomeným drátěným držadlem , druhý je ok, jinak se zdá být kvalitní, nerez, příbor použitelný, jen nůž chce trochu obrousit hrany. Tvar a užití stejné jako Al- ešus z našeho dětství, snad vydrží a přežije alespoň jeden tábor :-D
- Nerez mám raději než hliník (bez povrchové úpravy).
- Na vaření na ohni se moc nehodí.
Drátěná držadla se mohou zlomit.
Nádobí je naprosto skvělé pro dvě osoby. Je velmi lehké a dobře skladné. Vejde se tam i kartuše (230g) a vařič. Rozhodně doporučuji.
- Kvalitní materiál
- Součástí je i otvírák, takže celkem 8 kusů
- Díky profilování se malý ešus z velkého špatně vyndnává
- Madlo je k ešusu připevněno velmi volně, lítá do stran.
Super malý hrneček na espresso.
- rychleé rěšení při vrácení produktu.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »