Nejnovější recenze ze sekce Outdoorové nádobí
Je to dobrý kotlík na guláš.
Výhodou je dřevěný úchyt na poklici, neboť to nepálí.
- Kvalitní výrobek, vše drží, jak má (držadla ešusů nevypadávají)
Ještě nevyzkoušené
- Padne do ruky
- Moc pěkný
Ještě jsem nevyzkoušel na ohni,ale na pohled super a za dobrou cenu.
- Výborný hrneček, lehký a skladný.
- Doporučuji.
- Miska je lehká a skladná.
- Mám již menší velikost a jsem s ní spokojená. Proto jsem si teď koupila i větší.
- Dno misky je možné použít na krájení.
- Barva Lime je krásná a v zavazadle nepřehlédnutelná.
- O žádné nevím.
- Stačí jen roztáhnout - zpět složit nepotřebuji.
Zakoupila jsem další kousek z řady produktů Sea to Summit, protože jsem s těmito výrobky velice spokojena a tohle je přesně velikost na mé oblíbené presso. Malý, lehký, jednoduše použitelný na studené, na horké,... Složit se dá jednou rukou a hlavně je vždy po ruce protože se vejde kamkoliv a ani v kapse nezabere moc místa.
Petromax Teakettle 5l
Petr H.
Přidáno: 30. července 2024
(naposledy upraveno 30. července 2024)
Zakoupeno v BUSHCRAFTshop.cz
Vše O.K.
Kvalita
- Dá se zamknout - zaaretovat
- Neprakticé řešení aretace
- zbytečně těžké
- uchycení hrnce nebudí moc důvěry
Kupoval jsem jako druhý k setu dvou nádob (Primetech pot set 1.3), který již jednu ručku obsahuje. Ta k setu byla po dodání nefunkční - dle porovnání s touto funkční ručkou, pomačkané úchopy kolem stěny hrnce a chybějící bužírka (ta má jednak chránit keramický povrch uvnitř a také bez ní ručka na hrnci nedrží, protože je mezi protikusy velká mezera a hrnec při určitém malém pohybu vyklouzne). Naštěstí jsme to zjistili s prázdným hrncem (horší by bylo vylít si na nohy litr horké vody). Opravil jsem si doma.
Obecně se s úchytem jednou rukou špatně manipuluje - kvůli pojistce - není to dobře vymyšleno, protože se má tlačit na pojistku a zároveň si spodní část, která se má vyklopit dolů, blokujete prsty. Najde se na to sice grif, ale user-friendly to není. Pokud se nechá na nádobě při vaření, docela dost se zahřeje a i když nějak funguje (ta k setu až po opravě), moc důvěry nebudí.
- funguje, synek z toho dlabal 2 týdny na táboře.
- Velký objem
- Drží teplotu
Hrnek výborně poslouží.Skladný, vhodný i na horké nápoje.
- Skladnost, hezký vzhled
- Stab
Je to super věc na ryby vše pohromadě.
- vejde se do 3 dílného ešusu
- nerez
- trochu tenčí materiál
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »