Paella pánev smalt 60cm
Pánev tzv. paellera je kulatá nízká nádoba s madly, která se původně používá pro vaření španělského pokrmu paella. Paella je v podstatě rizoto s masem...
Paella pánev smalt 60cm
Pánev tzv. paellera je kulatá nízká nádoba s madly, která se původně používá pro vaření španělského pokrmu paella. Paella je v podstatě rizoto s masem...
Pánev tzv. paellera je kulatá nízká nádoba s madly, která se původně používá pro vaření španělského pokrmu paella. Paella je v podstatě rizoto s masem či mořskými plody a zeleninou, kořeněné mj. šafránem (v obchodech s kořením lze běžně zakoupit paella koření, které šafrán a ostatní ingredience nahradí). Původní originální paella se připravuje výhradně na pomerančovém dřevě (v našich podmínkách lze samozřejmě nahradit jakýmkoli jiným dřevem nebo pohodlně připravit paellu na paella plynovém hořáku).
Pánev je vyrobena z leštěné oceli s následnou keramickou povrchovou úpravou tzv. smaltování. Oproti tradiční pánvi bez povrchové úpravy je údržba smaltované pánve jednodušší a lze ji navíc umýt také v myčce. Výrobce nedoporučuje používání agresivních mycích prostředků ani mytí tzv. drátěnkou. Smaltovaná pánev je vhodná pro vaření na "plynu", otevřeném ohni nebo v troubě. Dno pánve je speciálně raženo tak aby se zamezilo jakékoli deformaci způsobené teplem. Jedná se o pravidelné malé prohlubně, které dnes vyrazí lis, nicméně ještě v předválečných dobách bylo toto ražení prováděno ručně (u smaltované pánve je toto ražení zkryto pod vrstvou této povrchové úpravy).
Paellery dodávané naší společností jsou vyráběny ve Španělsku největším výrobcem na světě firmou Vaello Campos výhradně z certifikovaných materiálů. pro 20 porcí
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.