Nejnovější recenze ze sekce Outdoorové nádobí
Skvělé do terénu.
- Kvalitní materiál
Levná, lehká malá konvice na cesty úplně dostačující.spokojenost
- Splňuje přesně to, co jsem očekával
- Používám i jako prkýnko pro krájení a materiál je zatím bez známky poškození
- Snadná údržba
- Nízká hmotnost
- Není to přímo nevýhoda, ale překvapila mne malá velikost. Sice jsou rozměry napsané, ale velikost je skutečně poměrně malá. No alespoň mám důvod si koupit i větší talíř :-)
- Materiál slabší než US originá, ale i to může být výhoda - o dost lehčí
- Lze použít jako svačinovka nejen pánev a ešus
- Nýtovaný kousek - jako originál - většina napodobenin jen bodovaná - nezničitelná věc !
Super lehký praktický kus výbavy
Malá štamprlátka v šikovném pouzdře, která v tašce ani v batohu moc místa nezaberou a v případě potřeby jsou vždy v mžiku použitelná. Použitý materiál zajistí, že nápoj v nich zůstane patřičně chladný tak dlouho, dokud ho nevypijete ;-) Doporučuji!
Ve video na e-shopu je vlastně všechno ukázáno. Mně se vaření v košících líbilo. Používám na těstovinový salát.
- Již vyzkoušen a je to ok, jen budu muset poladit víčko na oba konce a nebo nějaký obal.
- Absence víčka na obou koncích
- Hezká dóza na kávu,
Zatím testují.
Držadlo je na křivé
- sůl a pepř na cesty, dobré
- MALÉ, PĚKNĚ SE VYJÍMÁ NA KAMNECH
UŽITEČNÉ A JEŠTĚ V MILÉM RETRO PŘIPOMÍNAJÍCÍM STYLU
- Perfektní zpracování, hrnec vypadá opravdu kvalitně a bytelně.
- Vyšší váha, ale v titanu si gulášovku neuvaříte.
Kvalitní provedení. V balení je čistící kartáček a látkové pouzdro. Široké brčko ze kterého se pohodlně pije. Naprostá spokojenost.
Praktický, skladný, dobře se používá a udržuje. Používám už několik let, jen jsem dokoupila další kus.
Spokojenost.
- Konečně se dá pít z lahve
úzké hrdlo na flašku nalgene, vše je super, jen by mohla být o trošku levnější.
- Skladnost, velikost.
- Moc nevydrží.
Produkt jsem příležitostně (cca 14 dnů v roce) používal na kempování a po 4 letech popraskal plast v rozích, kde dochází k ohybu při skládání.
Takže trvanlivost za mě nic moc, ale vyhovuje mi velikost. Koupil jsem znova, cena ve slevě je akceptovatelná. Ale i tak by mohl vydržet více. Takhle mi to vychází na cca 100-150 složení a konec.
- Perfektní na cestování.
- Složené zaberou málo místa.
Je mensi nez plastova verze, ale dostacujici. Plastova se mi bohuzel po cca roce uzivani zlomila. Uvazoval jsem o titanove verzi, ale i nerez verze je lehka a o dost levneji. Vyhovuje mi tvar lzice i funkcnost “noze”.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »