Nejnovější recenze ze sekce Outdoorové nádobí
Krásný design a plně funkční.
Kvalitni nepřilnavý povrch.Nadobijsme používali deset let než se povrch začal poškozovat.
- Vypadá to dobře
- Skladnost
- Snad nerozbitnost
Doporučuji na cestování. Zabere málo místa a dobře vypadá.
- zatím jsem nepoužil
nejlepší hrnek. nevadí mu vařící voda.
- lehký, skladný, vhodný na trek
- u aromatických jídel delší dobu přetrvává aroma na materiálu misky. Nutno použít jar
U staré misky se mi ve "skladu" po několika letech objevila prasklina, i přesto misku bylo možné použít - a sníst tekutý obsah, aniž by vytekl. Ráda jsem si pořídila novou misku, obecně na cesty s batohem spokojenost
nebyl to hrnek ale thermoska ale dobrá :-)
kvalita za rozumnou cenu (po slevě)
Panáky dobře vypadají, dobrá cena.
Co dodat
nic
- Vypadá funkčně v pořádku a je ideální na cesty, či do malého prostoru.
- kvalitní campingový talíř na cesty
- sklopná a pevná rukojeť, hmotnost
- Provedení
- objem pouze 1,2l
Objem je zcela jiný, je udáváno 1,8l, ale reálně je to pouze 1,25l (měřeno až po okraj nádoby). Jídlo pro dva v něm udělat lze bez problémů, když tedy člověk nejí jako otesánek. Zpracování je kvalitní.
Ruhhy 20781 skládací silikonové misky 3 ks
Přidáno: 3. října 2023
(naposledy upraveno 3. října 2023)
Zakoupeno v dareknaklik.cz
Tento již dříve zakoupený výrobek používám 2 roky a jsem natolik spokojená, že jsem ho nyní koupila i dcerám jako dárek.
- Lehkost a skladnost.
- Mlynek je lehky
- Vsechni obrazky z toho mlynku zmizeli behem prvnich pouziti. Pro pouzivani mlynku bez nejakeho oznaceni o mnozstvi kavy b nem neni mozne dodrzovat recept te kavy.
- Mleti kavy neni rovnomerne.
- Je velka strata vody na promyti filtru.
- Zasobnik je maly, spis pro jednu kavy, ale filtr a dripper je jednoznacne urcen na vic kav.
Kdyz jsem se oznamil na obchod se nevyhodou produktu tak bylo mne receno v emailu, ze je to vada, a muzu ten produkt klidne reklamovat, ale pak moje reklamace nebyla uznana podnikem, a zbozi bude mne vraceno, ale ne na pobocku Cerna Ruze, kam jsem to objednoval pred tim, ale na Letnany, kam bych musel planovat cestu.
- solidní zpracování
Tento toustovač sem viděla u kamaráda, protože se mi líbil, tak na jeho doporučení kde jej zakoupil, sem si ho koupila také. Mám to jako dárek a věřím, že udělá radost a bude dobře sloužit.
Ruhhy 20781 skládací silikonové misky 3 ks
Přidáno: 26. září 2023
(naposledy upraveno 26. září 2023)
Zakoupeno v dareknaklik.cz
- Skladnost, použití doma i při výletech. Doporučuji všem.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »